Huahin limousine
Image default
Business / Transportation and Logistics

Als u dozen zoekt, bent u hier op de juiste plek

Het online dozen walhalla is te vinden bij Dozenhal. Daar verkopen ze dozen in verschillende soorten en maten. Heeft u een specifieke maat nodig om uw product zonder schade op te sturen? Dan bent u zeker hier aan het juiste adres. Want via de handige website van Dozenhal, kunt u snel en efficiënt het formaat doos vinden waar u naar op zoek bent en meteen een offerte aanvragen. 

Voor iedereen is er een doos te vinden

Zoals we net hebben verteld is Dozenhal het walhalla van alle aanbieders van dozen. Met meer dan 2.500 formaten zijn wij een van de grootste aanbieders op het internet van kartonnen dozen. Bovendien geven wij ook de mogelijkheid aan om uw oude dozen, als u die heeft en deze in goede staat is, dan kunt u deze bij ons inleveren zodat deze weer hergebruikt kunnen worden. Wij hebben inderdaad een aparte pagina voor tweedehands dozen waar u uit kan kiezen. Natuurlijk betaald u wat minder voor de dozen zelf en bespaart u meteen het milieu. Het fijne aan Dozenhal is dat wij een eigen transportservice hebben. Hiermee bezorgen wij persoonlijk uw dozen bij u aan de deur en kan de bestelling nooit verkeerd worden geleverd.

Nog veel meer

Maar Dozenhal heeft nog veel meer dan alleen ons hoofdproduct. Wij hebben namelijk ook verpakkingsmiddelen waarmee u uw dozen dicht kan maken voor transport of om hiermee kleinere pakketjes op te sturen naar uw klanten. Wij beschikken ook van massieve kartonnen platen. Dit zijn platen waardoor bepaalde producten makkelijk en stabieler op een pallet blijven staan. Ideaal voor als u in de transport werkt. Nog een service wat wij aanbieden is het laten bedrukken van uw dozen. Bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid dat uw bedrijf zoveel jaar bestaat, of als het kerst is om een leuk design op de doos te maken voor het kerstpakket. Of als u gewoon uw logo erop wilt hebben. Alles is bij ons mogelijk.

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Dozenhal? Bekijk dan voor meer informatie de website van Dozenhal via www.dozenhal.nl.