Huahin limousine
Image default
Business / Transportation and Logistics

Auto huren Apeldoorn

Wilt u een auto huren in de omgeving van Apeldoorn? Dan helpt XLRent u graag verder. XLRent heeft een breed assortiment met jonge auto’s waardoor het bijna wel zeker is dat u een geschikte auto vindt. XLRent verhuurt privé, maar ook zakelijke auto’s.

Particulier een auto huren in Apeldoorn

Wilt u een weekendje weg, maar heeft u geen auto? Heeft u wel een auto, maar wilt u met een grotere groep weg? Dan kunt u bij XLRent een auto huren. Wanneer u met een grote groep op vakantie wilt, zijn de personenbussen een optie. Ook hebben we reguliere personenauto’s.
U kan bij ons ook vervoersmiddelen huren voor een verhuizing. Hiervoor zijn de bedrijfswagens geschikt. Ook verhuren wij auto’s met een trekhaak. Gebruik deze online tool om uw gewenste auto te reserveren.

Zakelijk een auto huren in Apeldoorn

Heeft u een zakelijke auto nodig voor een paar dagen, een paar weken, of een langere periode? Dit is mogelijk bij XLRent. Hier kunt u een auto huren in onder andere Apeldoorn. Wij hebben personenauto’s te huur, maar ook bedrijfswagens of personenbussen. Gebruik deze online tool waarmee je gemakkelijk de gewenste auto kan selecteren en reserveren.

Een auto huren bij XLRent in Apeldoorn

Bent u geïnteresseerd in het huren van een auto bij XLRent? Reserveer dan vandaag nog de gewenste auto. Bent u er nog niet uit of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 055-5395322 of een mail te sturen naar info@xlrent.nl. Het is ook mogelijk om eens bij ons op locatie in Apeldoorn langs te komen.