Kamperen op een gezellige groepsaccommodatie in Gelderland

Wilt u heerlijk kamperen in een mooie omgeving maar ook genoeg activiteiten kunnen ondernemen, dan is het verblijf op een boerderij in de omgeving van Gelderland wellicht iets voor u. Deze specialist biedt namelijk de mogelijkheid te overnachten in een retro caravan of een unieke tipi. Dit kunt u boeken in combinatie met diverse arrangementen op maat. Wilt u de omgeving verkennen op de scooter? Of heeft u zin in een ouderwetse solextocht? Bij de specialist is het allemaal mogelijk. Zo is deze groepsaccommodatie in Gelderland ook geschikt voor het geven van bedrijfsfeest voor een dagdeel of voor een hele dag. Maar u kunt de groepsaccommodatie in Gelderland niet alleen voor een bedrijfsfeest boeken: ook voor een trouwfeest, schoolreisje of familieweekend is de boerderij uitstekend geschikt.

Overnachten in de frisse buitenlucht op een mooie groepsaccommodatie in Gelderland

Wat voor feestje u ook te vieren heeft doet er niet zoveel toe, de groepsaccommodaties bij Westernboerderij De Baerle zijn altijd een goed idee voor de leukste feestjes.  Op de westernboerderij kunt u heerlijk genieten van de prachtige groene omgeving en u kunt diverse leuke uitstapjes ondernemen. Ga bijvoorbeeld met een grote groep quad, solex of scooter rijden in de mooie omgeving of kies voor actie tijdens uw verblijf met paintballen, survivallen of een zeskamp. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd een activiteit te vinden die bij uw gezelschap past. Bent u de hele dag heerlijk bezig geweest? Dan kunt u op de groepsaccommodatie in Gelderland overnachten in een retro caravan of unieke tipi.

Er is van alles te beleven in Gelderland als u een arrangement op maat boekt

Een bedrijfsuitje op maat is altijd lastig te organiseren maar niet als u kiest uit een van onze aantrekkelijke arrangementen op westernboerderij de Baerle. Daar is namelijk van alles te beleven voor jong en oud. Zo kunt u diverse arrangementen op maat boeken. Het is dan ook goed mogelijk diverse actieve uitsapjes te ondernemen, maar u kunt er ook voor kiezen heerlijk te eten of drinken. Ga bijvoorbeeld handboogschieten, quad rijden, paintballen, country golfen, survivallen, scooter rijden of steppen, of kies voor een pizza, pils en plezier arrangement. Bij een groepsaccommodatie in Gelderland kan het allemaal. Wilt u een bedrijfsfeest in de omgeving van Gelderland organiseren? Ook dat is mogelijk!