Huahin limousine
Image default
Business / Transportation and Logistics

Kreidler onderdelen

Elke brommer fan is bekend met het merk Kreidler. Deze motoren, bromfietsen en scooters werden geroemd om de hoogwaardige Kreidler onderdelen die door geen enkele andere fabrikant kon worden overtroffen. Hoewel het merk Kreidler al bestaat sinds 1888 werd de eerste Kreidler motor pas gebouwd in 1950. Dit was een tweetakt model met meestal een liggende cylinder. In 1957 zag de Florett het levenslicht, deze populaire bromfiets liet zien hoe goed Kreidler onderdelen waren, andere modellen als de Amazone en de Sprinter hebben ervoor gezorgd dat het merk Kreidler nog steeds populair is bij hobbyisten.

 

Nederlands trots

Hoewel het merk Kreidler afkomstig is uit Duitsland wordt een groot deel van het succes bepaald door Nederlanders. Importeur Van Veen bracht Kreidler onderdelen naar een nieuw niveau waardoor Kreidler motoren grote successen behaalde in de motorsport. In 1981 werd door Nederlander Jan Huberts het snelheidsrecord met een 55cc motorfiets neergezet met een snelheid van 222km/u. Het zou tot 2008 duren voordat Het merk Aprilla dit record zou verbreken met 233,3km/u. Dat is het bewijs van de kwaliteit van Kreidler onderdelen.

 

Originele Kreidler onderdelen

Als laatste maar zeker niet de minste is er John Bos. Hij was al jaren fan van het merk Kreidler en vond het jammer dat de fabriek in Duitsland vanaf 1983 werd gesloten. In 1987 verkreeg hij niet alleen de rechten maar ook de mallen voor Kreidler onderdelen. Hij bracht Kreidler werd terug in productie. Sinds 2009 worden in Portugal splinternieuwe Kreidler motorfietsen geaasembleerd.

 

Bestel zelf Kreidler onderdelen

Het maakt niet zoveel uit welk type je hebt, voor vele Kreidler motoren zijn nog volop Kreidler onderdelen te bestellen. Je hoeft alleen maar naar de webshop te gaan en de pagina van Kreidler onderdelen te bekijken. Deze onderdelen en accessoires zijn nieuw, van een hoge kwaliteit en betaalbaar. Zo kun je die klassieke Kreidler motorfiets nog jarenlang in perfecte staat houden.

 

Zoek Kreidler onderdelen in de webshop

Ga snel naar de webshop voor een overzicht van alle beschikbare Kreidler onderdelen. Online bestellen van scooter parts is veilig, snel en goedkoop. Als je vragen hebt over bepaalde onderdelen of brommer types kun je altijd even contact opnemen.