Huahin limousine
Image default
Business / Transportation and Logistics

Riva scooters

Ben je op zoek naar een betaalbare scooter die toch wat luxe biedt? Dan moet je eens kijken naar een Riva scooter. Het design is geïnspireerd op de retro look zoals we die kennen van Vespa, maar de Riva scooter heeft toch een aantal geheel eigen kenmerken en mogelijkheden. Het mooiste aan de Riva scooter is eigenlijk de prijs; tijdelijk kun je voor minder dan duizend euro een Riva scooter aanschaffen zoals de Riva Sport S. Zoveel luxe voor zo weinig geld, dat vind je nergens anders!

 

Riva Sport S

Deze Riva scooter is verkrijgbaar als snorfiets en als bromfiets. Dat betekent dat je respectievelijk 25 km/u of 45 km/u mag rijden. Beide modellen zijn uitgerust met een pittige 4 takt motor, je hoeft alleen euro 95 te tanken aan de benzinepomp en af en toe de olie te vervangen. Het is een zeer onderhoudsvriendelijke scooter met ook nog eens een ruime 6,5 liter brandstoftank en 10 inch wielen voor een lage en stabiele wegligging.

 

Riva scooter biedt meer dan budget

Hoewel de Riva scooter zich in de budget prijsklasse bevindt biedt ze toch opvallend veel extra’s. Bijvoorbeeld de beveiliging op het contactslot om diefstal tegen te gaan. In het dashboard kastje bevindt zich een 12V aansluiting waarmee je bijvoorbeeld een smartphone kun opladen tijdens de rit. Ook handig voor een navigatiesysteem. Een heel slimme feature is een slotoog waarmee je eenvoudig de Riva scooter kunt vastleggen met een ketting. Je ziet het, je krijg heel veel waar voor je geld!

 

Opvallend uiterlijk

Een Riva scooter doet veel denken aan de veel duurdere Vespa scooters. Om zich te onderscheiden kun je bij de Riva Sport S kiezen voor verschillende mat kleuren, mat grijs, mat zilver en mat blauw. Dat ziet er compleet anders uit, zelfs een luxe merk als Vespa biedt standaard geen mat lak, daar moet je extra voor betalen. Bij een Riva scooter zit dat direct in de prijs inbegrepen.

 

Het Riva scooter merk bewijst dat je voor weinig geld toch een zeer complete scooter kunt bouwen, de Riva Sport S is daar het perfecte voorbeeld van. Bekijk deze scooter direct in de webshop.

http://www.scooterkopenonline.nl/riva-scooters/