Huahin-limousine

Schuimfolie, waar wordt het voor gebruikt?

Schuimfolie, waar wordt dit verpakkingsmateriaal voor gebruikt? In dit artikel kom je meer te weten over: de mogelijkheden, het materiaal en de verschillende doeleinden die mogelijk zijn met deze folie. Door het lezen van deze informatie word je kennis over dit verpakkingsmateriaal uitgebreid.

Schuimfolie beschermt een oppervlakte

Schuimfolie op rol wordt internationaal ook wel aangeduid als foam film. Het verpakkingsmateriaal wordt vaak gebruikt voor het beschermen van een oppervlakte. Deze oppervlakte betreft vaak een groep fragiele producten, zoals elektronica, schilderijen, glaswerk, aardewerk, interieurdecoratie, en porselein. Door gebruik te maken van schuimfolie voorkom je onnodige krassen en beschadiging. Tijdens transport is het belangrijk dat deze goederen in tact blijven. Door gebruik te maken van dit materiaal zorg je ervoor dat je naderhand niet tot verassingen komt te staan. De folie is namelijk schokabsorberend, elastisch en zorgt voor een optimale bescherming van een oppervlakte. Het verpakken en vervoeren van artikelen wordt met gebruik van deze folie een stuk eenvoudiger.

Waar wordt de folie van gemaakt?

Schuimfolie wordt gemaakt van ‘low-density-polyethylene’ (ook wel bekend als LPDE). In het Nederland kennen we dit materiaal onder de naam: lagedichtheidpolyetheen. Het materiaal is gemaakt van olie en wordt veel gebruikt bij het produceren van: waterleidingen, pleisters, computeronderdelen en plastic zakken.

Schuimfolie op rol bestellen?

Binnen onze webshop hebben wij verschillende varianten van schuimfolie. Zo is de folie beschikbaar in verschillende diktes en lengtes. Zo hebben wij de beschikking over folie met een dikte van 1,2 en 3 mm. Daarnaast is de folie beschikbaar in verschillende formaten. Vind je het lastig om de juiste keuze te maken en weet je niet welke folie geschikt is voor uw doeleinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per mail of telefoon. Wij zullen je voorzien van de juiste informatie en je helpen met het maken van de juiste keuze. Op deze manier proberen wij interactie met onze klanten te onderhouden.

http://noppenfoliexl.nl/schuimfolie.html