Huahin limousine
Image default
Business / Transportation and Logistics

Soepel vervoer naar Schiphol

 

In alle rust met een vriendelijke chauffeur naar Schiphol toe? Wij hebben hiervoor een passende oplossing. Met een keuze uit verschillende auto’s kunnen wij u gegarandeerd uit de brand helpen. Onze chauffeurs zijn klantvriendelijk, altijd netjes gekleed, stipt op tijd, professioneel opgeleid en rijden allen in schone comfortabele luxe auto’s. Heeft u ook vervoer nodig naar Schiphol, of juist vanaf Schiphol naar huis? Bel ons dan op en wij maken het mogelijk.

 

Via de meest optimale route naar de gewenste locatie? Bij ons staat veiligheid centraal. U kunt met een gerust hart in een van onze auto’s of bussen stappen. Wie zijn wij? Een dynamisch taxibedrijf die zich wil onderscheiden op het gebied van service. Wij maken gebruik van de veiligste en meest comfortabele auto´s op dit moment. Al onze voertuigen zijn officieel als taxi toegelaten door de overheid. U kunt er dus zeker van zijn dat u volgens de juiste voorschriften vervoerd en als taxi en inzittenden verzekerd bent. De optimale service.

 

Een taxi reserveren

Wij zijn het taxibedrijf van Leiden en omstreken. Vele verschillende vormen van vervoer zijn beschikbaar. Reserveer een privétaxi, zakelijke taxi, taxibusje voor groepsvervoer of maak gebruik van onze airportservice. Wanneer wilt u opgehaald worden? Of misschien wilt u wel weggebracht worden vanaf thuis? Wat uw wensen ook zijn, geef deze lekker aan via de telefoon en wij zorgen ervoor dat u heerlijk kan genieten van een comfortabel ritje in een van onze auto’s.

 

Maak zo snel mogelijk kennis met een van onze vriendelijke chauffeurs. Al jaren staan zo garant voor goede en zakelijke ritten. Een praatje maken is altijd mogelijk, vinden onze mensen gezellig! Kijk in uw agenda en bepaal zelf wanneer u een taxi nodig hebt, schakel dan vandaag nog uw favoriete taxibedrijf in.

 

In alle comfort naar Schiphol

Wilt u ook in alle comfort naar Schiphol? Laat wat van u horen.