Vespa Super 300 GTS ABS motorscooter

Dat Vespa een super scooter is weten we al jaren. Daar zijn ze zelf ook achter gekomen en noemen hun laatste motorscooter de Vespa Super. De Vespa GTS 300 ABS is in alle opzichten super. Supersnel, super sterk, super wendbaar en super comfortabel. Er wordt nog nét geen Superman cape bijgeleverd, je kunt de Vespa Super wel in rood en blauw bestellen. Soms is het ook belangrijk wat er zich onder de kap bevindt, en de Vespa GTS 300 ABS heeft heel wat unieke eigenschappen.

 

Vespa Super

Wat maakt super eigenlijk “super”? Vespa scooters zijn vaak modellen die begrensd zijn op 25km/u of 45km/u. Daarnaast is er van de Vespa Primavera en de Vespa Sprint ook een 125cc uitvoering die geschikt is voor alle wegen met een maximum snelheid van 100km/u. Daarvoor heb je een A1 rijbewijs nodig. De Vespa Super GTS 300 ABS uitvoering heeft een cilinderinhoud van maar liefst 300cc. Het model straalt die klassieke Vespa look uit, je hebt voor deze zware motorscooter wel een A2 rijbewijs nodig. Dan trotseer je elke weg, binnen en buiten de bebouwde kom.

 

Vespa GTS 300 ABS

We weten ondertussen dat 300 voor de cilinderinhoud staat, we kunnen ook mededelen dat de motor 15.8kW levert en 22pk. Daarmee is dit niet meer een stadsscooter, ondanks het feit dat de wegligging en wendbaarheid zich wel leent voor het dagelijkse woon- werkverkeer. Daarnaast kun je met de Vespa Super ook de snelweg op. Om ervoor te zorgen dat jouw veiligheid maximaal gegarandeerd wordt hebben ze een ABS model uitgebracht. De ABS zorgt ervoor dat je bij een noodstop de controle over jouw motor kunt behouden. De aanvullende ASR technologie verhoogt de veiligheid nog verder.

 

De luxe van Vespa

Vespa motorscooters zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook zeer functioneel. Dat zie je direct aan het overzichtelijke display met snelheidsmeter en ook standaard een klokje. Onder het display is een handig dashboardkastje dat uitgerust is met een USB aansluiting. Zo kun je een smartphone of navigatiesysteem van stroom voorzien. De bagageruimte onder de buddyseat is ruim en biedt plaats aan twee jethelmen of aan een helm, kettingsloten en nog wat andere accessoires. De voorvork heeft een wielophanging aan één zijde wat onderhoud veel eenvoudiger maakt.

 

De prijs van de Vespa GTS 300 ABS

Voor een Vespa Super moet je wel wat dieper in de buidel tasten. Vespa bezuinigt nooit op kwaliteit, het is een merk dat staat voor luxe, comfort en veiligheid. Het is daarmee wel een goede investering. Als je de aanschafprijs toch iets teveel vindt kun je de motorscooter ook via een lease contract kopen. Je bent dan direct eigenaar van de Vespa Super maar je betaalt in termijnen de scooter af. Door de kosten te spreiden hoef je niet eerst lang te sparen voordat je kunt rijden op een Vespa Super motorscooter. Kijk op de website voor meer informatie.

 

Er is een reden dat de Vespa GTS 300 ABS ook wel de Vespa Super wordt genoemd. Als je in het bezit bent van een A2 rijbewijs is dit misschien wel de motorscooter waar je op hebt gewacht!

https://www.fastfuriousscooters.nl/motorscooters/vespa/