Huahin limousine
Image default
Business / Transportation and Logistics

Wat is er speciaal aan de Vespa Sprint Custom?

De beste retro scooter is een Vespa scooter. Er zullen weinig scooterliefhebbers zijn die het niets eens zijn met deze stelling. De Primavera en Sprint behoren tot de top in bromfietsen, met alle technische snufjes van deze tijd in een klassieke retro verpakking. Met zoveel pruttelende scooters kan het lastig worden om jouw bromfiets terug te vinden in de stalling. Met een Vespa Sprint Custom weet je direct welke brommer van jou is, je kunt de Vespa Sprint Custom namelijk helemaal naar wens samenstellen in de Fast & Furious bromfietsshop. Hoe dat werkt lees je op deze pagina.

 

Wat is een Vespa Sprint Custom?

Het Italiaanse merk Vespa brengt iedere paar jaar nieuwe scootermodellen uit. Dit zijn de laatste jaren opvolgers van de populaire Primavera en Sprint modellen. Soms komt er een speciale uitvoering op de markt met een bijzondere kleur, of gepimpt met leuke extra’s. Maar verder zijn het die oude, vertrouwde scooters uit Italië. Om jouw exemplaar te personaliseren kun je losse onderdelen kopen, stickers plakken en andere customisation toepassen. Maar wist je dat de Fast & Furious bromfietsshop deze aanpassingen direct voor je kan uitvoeren?

 

Laat het aan de professionals over

Het komt vaak voor dat dochterlief aan papa vraagt om even wat nieuwe bandjes op een scooter te leggen. “Kun je dat zelf niet dan?” zal het eerste antwoord zijn, vervolgens gaat papa lief toch aan de slag. Een band verwisselen gaat nog wel, maar als het meer complexe maatwerk opties betreft kan het lastiger worden. Het is daarom heel handig dat je een Vespa Sprint Custom kunt bestellen met alle extra’s die jij wilt zonder een schroevendraaier uit de kast te halen. Wat kun je zoal customizen aan deze bromfietsen?

 

  • Naast een snorscooter of bromscooter kun je de snelheid verder laten opvoeren met optionele schakelaar. Opvoeren is volstrekt legaal, rijden op de openbare weg officieel niet.
  • Ben je bekend met de “Angel Eye”? Dat is die mooie lichtring op de koplamp die je ook vaak op luxe auto’s ziet.
  • De remmen op een Vespa zijn al goed, maar er is een optie voor andere remblokken / schijven, wat naast veiligheid ook gewoon heel anders aanvoelt.
  • Het zadel kan in unieke kleuren worden geleverd wat een prachtig accent geeft.
  • Je kunt de Vespa Sprint Custom in unieke kleuren laten spuiten die de fabrikant niet standaard levert zoals mat of glanzend goud.

 

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden, kijk in de Fast & Furious bromfietsshop voor alle opties.

 

Zijn er ook nadelen aan een custom scooter?

De basis van de Vespa Sprint Custom is helemaal gelijk aan een standaard Sprint scooter. De garantie blijft ook gewoon van toepassing. Er zijn wel enkele zaken waar je op moet letten. Als eerste de zichttermijn. Wanneer je een aankoop doet online mag je als consument uiterlijk 14 dagen de aankoop bekijken (niet gebruiken). Wanneer je het product retour stuurt ontvang je het geld terug (soms moet je wel zelf de verzendkosten betalen). Bij een maatwerk product geldt deze regel niet, want artikelen op maat zijn niet zomaar weer opnieuw te verkopen. Bij een Vespa Sprint Custom geldt de retourgarantie dus niet, voor vragen hierover kun je contact opnemen met de Fast & Furious bromfietsshop. Daarnaast moet je opletten welke uitbreidingen je bestelt. Je kunt soms kiezen tussen originele onderdelen of onderdelen van een andere fabrikant. De fabrieksgarantie op deze extra’s staan los van de bromfiets. De leverancier blijft wel het aanspreekpunt voor de standaard garantie op alle geleverde producten. Als laatste kun je pech of juist geluk hebben bij tweedehands verkoop of inruil. Een unieke scooter kan minder of juist meer waard zijn dan een standaard uitvoering. Dat is een kwestie van vraag en aanbod. Veel aanpassingen zijn terug te draaien maar niet allemaal.

 

Ga jij met de meute mee of kies je voor een Vespa Sprint Custom? Jij bent uniek, dat geldt toch ook voor jouw vervoer?